Lucien Warrink

Geboren in Leeuwarden op een mooie zondag-ochtend, hartje zomer. Van professie docent Lichamelijke Opvoeding en docent Informatica. Vanaf z’n 18-e begonnen met muciseren. Auto-didactisch aangelegd, m.a.w. een echte doe-het-zelver. Speelt in ” Nickelzson ” basgitaar. Mag thuis graag andere instrumenten ter hand nemen. Enige uitleg is misschien noodzakelijk :-) Piano, synthesizer en gitaar. Eerste band was een groepje met de hoopvolle naam ” Final Mission “. Dat werd al snel een ” Second Chance “. Met deze bands werd met name in het buurthuizen-circuit gespeeld.

Toen kwam de eerste ècht serieuze band: ” Wish “. Met de band ” Wish ” werden de grotere podia aangedaan. Tevens werden er twee demo’s en een cd gemaakt. Na jaren van veel plezier werd de handdoek in de ring gegooid, ze Wish-ten het toen wel. ” Ommus ” was de volgende band, wereldberoemd in Harlingen (dachten we). Er was al een pizza naar deze band vernoemd. Commercieel inzicht was er in ieder geval wel.

Na jaren van veel plezier werd ook hier weer de handdoek in de ring gegooid, dat was ommus hetzelfde liedje. ” Nickelzson ” is de daaropvolgende band. Een vriendengroep met een hoop enthousiaste mensen in hun directe omgeving. Van familie, buren en andere belangstellenden tot zeer onbekenden die al snel opgenomen worden in de kennissenkring van ” Nickelzsown “.

Lucien hoopt in deze band grijs te worden. Is trouwens al een beetje begonnen…